Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

O ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ .


Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...........

Είναι γνωστό το πώς η δεξιά παραχάραξε την ιστορία και πως τα ξερονήσια τα βάπτισε παρθενώνες.
Το σύστημα ακόμα προσπαθεί να σβήσει τις μνήμες του λαού και να καθαιρέσει από τη συνείδηση του κόσμου τον αρχηγό του ΕΛΑΣ τον Άρη Βελουχιώτη. Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει ο δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων με την Ν.Δ. και όπως ακούγεται πιθανός υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές Γ.ΣΑΓΙΑΣ.
Ο γνωστός κ.Σαγιάς,για τις πολιτικές του απόψεις ,κατέθεσε πρόταση προς ψήφιση με θέμα “ Πρόταση φιλοτέχνησης και τοποθέτησης έφιππου ανδριάντα του στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα στην πλατεία της Λαμίας” δηλαδή δίπλα από το άγαλμα του αρχικαπετάνιου Άρη. 
Ο Άρης τιμάται στην Λάμία και σε όλη την Ελλάδα γιατί καθάρισε τα βουνά από τους κατακτητές, έδιωξε τους ντόπιους συνεργάτες τους και έφερε ένα νέο κοινωνικό σύστημα στα βουνά . Ταυτόχρονα με την απελευθέρωση τον ένοιαζε και η λαοκρατία, η κοινωνική αλλαγή και το κατάφερε! Δεν συνεργάστηκε ποτέ με τους ξένους ούτε τους είχε εμπιστοσύνη γιατί τον ενδιέφερε η ανεξαρτησία. Δεν θυσίασε ούτε στιγμή τις ιδέες του και το απέδειξε πηγαίνοντας κόντρα ακόμα και στο κόμμα του που υπέγραψε την προδοτική συμφωνία της Βάρκιζας. Ήταν ένας γνήσιος επαναστάτης!
Από την άλλη ο Ναπολέων Ζέρβας, φιλοβασιλικός και συνεργάτης των Άγγλων , ο άνθρωπος που έκανε ανακωχή με τους Γερμανούς για να χτυπήσει τον ΕΛΑΣ. Ο κ. Σαγιάς λέει πως ο Ζέρβας ήταν ελευθερωτής, ο άνθρωπος που δημιούργησε την ελεύθερη ορεινή Ελλάδα…. Ψέματα!!! Ο Ζέρβας πάλευε με εξοπλισμό και λεφτά των Άγγλων. Ήθελε να παραδώσει την κοινωνία στους Άγγλους και να φέρει πίσω τον Βασιλιά . Ήρωας ίσως είναι για τους ακροδεξιούς που ονειρεύονται χούντες.
Για όλους τους υπόλοιπους ο πραγματικός αγωνιστής είναι ο Άρης κύριε Σαγιά. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά η παραχάραξη της ιστορίας δεν θα περάσει!!!
Υ.Γ. Στις 18 Οκτωβρίου γιορτάζει η πόλη της Λαμίας την απελευθέρωση της . Απελευθέρωση για την οποία αγωνίστηκε ο ΕΛΑΣ και έδωσαν το αίμα τους κάποιοι άνθρωποι. Ο Δήμος Λαμιέων αποσιωπά αυτό το γεγονός και τονίζει μόνο την θρησκευτική εορτή του Αγίου Λουκά.
Κύριοι το σχέδιο σας για "διόρθωση" της ιστορίας δεν θα περάσει!!!
Βάρκιζα Τέλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου