Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θα έχουμε γάλα.......................................

....Γιατί ρε μάγκα θα σταματήσουν οι αγελάδες να το κατεβάζουν;
Δεν θα έχουμε να φάμε!
Θα έχει ψυχολογικά το έδαφος και δεν θα φυτρώνουν οι πατάτες. Τα μαρούλια θα τα βλέπουμε αραιά και πού, σαν τα... πεντοχίλιαρα, οι ελιές θα σταματήσουν να βγάζουν λάδι, τα πορτοκάλια στην Άρτα θα γίνουν κάτι σαν το γιοφύρι, και εκεί που τώρα τα αφήνουμε και σαπίζουν, αύριο θα κοιτάμε απορημένοι τις πορτοκαλιές, που θα βγάζουν κοροϊδευτικά τη γλώσσα τους.

Τα ψάρια, μπορεί να είναι ιδιοκτήτες του Αιγαίου, αλλά επειδή η ιδιοκτησία στην Ελλάδα είναι υπό διωγμό, δεν θα περνάνε πλέον ούτε από τα διεθνή ύδατα!.

Μπορεί να πουλάμε τα κοπάδια μας στη Τουρκία όσο όσο – λόγω των εισαγωγών – αλλά μια χρεωκοπία είναι σοβαρή υπόθεση.

Έχετε δει ποτέ, γελάδα, κατσίκι, πρόβατο, κότα, να γεννάνε σε περίοδο χρεωκοπίας; Εγώ ομολογώ ΟΧΙ.¨

Μπορεί το 80% του παραγόμενου ρεύματος να είναι από λιγνίτη, υδροηλεκτρικά και ΑΠΕ, αλλά έχετε δει λιγνίτη να καίγεται όταν έχεις κηρύξει στάση πληρωμών; Έχετε δει ποταμό να τρέχει;, Αέρα να φυσάει;.

Χώρια που σε χώρα που έχει πτωχεύσει, εξαφανίζεται ο ορυκτός πλούτος από το υπέδαφος....

Άσε που θα κλείσουν οι τράπεζες και θα χάσει ο κοσμάκης τις καταθέσεις του.

Ξεχάσατε τι είναι κατάθεση; Δεν πειράζει ρωτήστε έναν από τους 199 βουλευτές που ψήφισαν ΝΑΙ… εσείς μπορεί να μη ξέρετε … αυτοί όμως ΞΕΡΟΥΝ!!

Και θα σταματήσουν να πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις.

Που να βρει έσοδα το κράτος. Οι εφορίες θα σταματήσουν να εισπράττουν, τα προϊόντα δεν θα έχουν ΦΠΑ, ακόμα και αν κάνετε τροχαία παράβαση .. το κράτος θα έχει σταματήσει να εισπράττει… όποτε.. πώς να πληρώνει….

Καταλάβατε τώρα γιατί ψήφισαν ΝΑΙ; Άδικα τους κατηγορήσατε….

Αυτοί νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με μαλάκες…. Η μία εκδοχή..

Την άλλη……

ΑΞΙΟΤΙΜΕ "ΚΥΡΙΕ" ΠΑΠΑΔΗΜΟ... ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ... ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΕ....ΞΕΚΟΜΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙΣ? 1.ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ?? 2.ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ?? 4.ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΝΩ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟΥΛΗΤΟ??? 5.ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??? 6.ΚΑΣΕΡΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΝΩ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΦΕΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ??? 7. ΦΑΣΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΚΙΝΑΣ Η ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ??? 8.ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΤΙΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ??? 9.Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ 80 % ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ???ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΙΟΝΙΟ,ΚΡΗΤΗ,ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ............................ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου