Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ........


 
Ψηφοφορία για το Μνημόνιο Νο 2.
10.000.000 ΌΧΙ
……..  199 ΝΑΙ
Η Νέα Δανειακή Σύμβαση  Ψηφίστηκε!!!
500.000 λαός στο Σύνταγμα, ενώ οι πραιτοριανοί της διορισμένης κυβέρνησης του Παπαδήμιου έκαναν θάλαμο αερίων το κέντρο της Αθήνας.
Έριξαν χημικά στον Μίκη Θεοδωράκη και στο Μανώλη Γλέζο.
Ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε σήμερα: "δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει εξέγερση του ελληνικού λαού και ο ελληνικός λαός είναι εξεγερμένος".


Άγριο κράξιμο στον Σημίτη

Άγρια επεισόδια λεκτικής βίας εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι.Το σπίτι του κ. Σημίτη φυλασσόταν, όπως πάντα άλλωστε, από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας, οι άνδρες των οποίων βρέθηκαν επίσης στο στόχαστρο των διαδηλωτών.


Οι διαδηλωτές βρέθηκαν στο Κολωνάκι, στο πλαίσιο της μεγάλης συγκέντρωσης που αναπτύχθηκε στους δρόμους πέριξ της πλατείας Συντάγματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που άσκησε επί δύο τετραετίες ο Κώστας Σημίτης.


"Είστε τελειωμένοι, είστε νεκροί, καταλάβετέ το! Είστε γερμανοτσολιάδες! Η ιστορία σας μαύρισε! Θα είστε αιώνια εφιάλτες! Έχετε τον στοιχειώδη εγκέφαλο ενός πεντάχρονου να καταβάλετε τι έχετε κάνει ή είστε τόσο ηλίθιοι και γι' αυτό σας επέλεξαν; Προδότες, είστε για κρέμασμα!" είναι μερικά από αυτά που ακούστηκαν.


Απευθυνόμενοι στον πρώην πρωθυπουργό, οι διαδηλωτές φώναζαν "κουφάλα, εβραίε Σημίτη έλα έξω", τον αποκαλούσαν "ψεύτη" και "προδότη", ενώ τον στόλισαν με πολλά ακόμη ...κοσμητικά επίθετα, τα οποία μπορείτε να ακούσετε στο video που ακολουθεί.

Άγρια επεισόδια λεκτικής βίας εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι.
Με σκληρές εκφράσεις όμως, επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς που φρουρούσαν την οικία Σημίτη.

"Πρέπει να φυλάτε τη Δημοκρατία, πρέπει να φυλάτε εμάς και όχι αυτά τα μ....! Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει; Ξέρετε πόσα λεφτά θα πάρετε 15ήμερο; Πρέπει να επιλέξετε στρατόπεδο, μην επιλέξετε λάθος στρατόπεδο. Είστε τα ίδια σκατά με αυτούς που φυλάτε, πρέπει να κάνετε σουρωτήρι τον Σημίτη!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου